Our recipes

Here, you will find all the best recipes of Darégal.

miniature-herb-flavoured-quiche-wtih-parsley

Herb flavoured quiche

  • 21 April 2016
How about a nice picnic in front of the TV in the comfort of your own home on a Sunday night?
Darégal recipe - Prawn kebabs with lemongrass

Prawn kebabs with lemongrass

  • 15 March 2016
These exotic kebabs are easy to cook with 4 hands, it perfects for a sophisticated starter, to discover the Thai style!
miniature-raspberry-soup-wtih-basil

Raspberry soup with basil


  • 29 July 2015
Impress your friends with this refreshing and original all year round dessert. Prepare in advance for a brunch or a cocktail party.
Darégal - recette - Mini brochettes d'agneau à l'indienne à la coriandre

Mini-Brochettes d’Agneau à l’Indienne

  • 21 June 2013
Ingrédients : 450 g d’épaule d’agneau désossée et coupée en dés. 1 petit ananas coupé en dés. 50 g de coulis de tomate. 1 mangue épluchée. 1 poivron rouge. 2 cuillerées à soupe de curry en poudre. 2 cuillerées à soupe...
Darégal - recette - Granité à la menthe douce

Granité à la menthe douce

  • 21 June 2013
Ingrédients : 250 g de sucre semoule. 1/2 l d’eau. 1 boîte de Menthe surgelée Darégal. Préparation Verser l’eau et le sucre dans une casserole. Porter à ébullition en remuant avec une spatule jusqu’à ce que le sucre soit...
Darégal - recette - Duo de tartare aux saumons, aux courgettes et à la ciboulette

Duo de tartare aux Saumons, Courgettes et Ciboulette

  • 21 June 2013
Ingrédients : 100 g de saumon frais et 50 g de saumon fumé. 2 courgettes râpées. 1 cuillerée à café de moutarde. 1 cuillerée à soupe de citron vert. 2 cuillerées à soupe d’huile d’olive. Sel. Poivre. 4 cuillerées à soupe de...
Darégal - recette - Crème de yaourt aux courgettes au persil

Crème de yaourt aux courgettes

  • 21 June 2013
Ingrédients : 2 yaourts à la grecque. 4 sucrines. 4 courgettes. 40 cl de lait concentré sucré. Jus d’un citron vert. Sel. Poivre. 2 cuillerées à soupe d’Ail surgelé Darégal. 4 cuillerées à soupe de Persil...
Darégal - recette - Salade folle au mélange salade

Salade Folle au Mélange Salade

  • 21 June 2013
Ingrédients pour 4 personnes : 1 barquette de coeur de sucrines. 1 barquette de magret de canard fumé. 100 g de foie gras mi-cuit en terrine. 2 fonds d’artichauts en conserve. 400 g de haricots verts. 30 g de cerneaux de noix. 3 cuillerées...
Darégal - recette - Pizza au pistou et à la tomate au basilic

Pizza au Pistou Basilic et Tomates

  • 21 June 2013
Ingrédients pour 4 personnes : 1 rouleau de pâte à pizza. 4 tomates. 100 g de roquette. 100 g de parmesan (50 g en copeaux et 50 g râpé). 1 poignée d’olives noires. 50 g de pignons de pin. 4 cuillerées à soupe d’huile...
Darégal recipe - Beef and merguez mini kebabs with basil

Beef and merguez mini kebabs with basil

  • 21 June 2013
Very soon cooked, kebabs are easy to put together at the last minute and are delicious eaten with couscous or cooked vegetables. Ingredients – Serves 4 400g diced beef 4 merguez, sliced 16 cherry tomatoes 1 tablespoon olive oil 3 tablespoon...
Darégal recipe - Red berries clafoutis with mint

Red berries clafoutis with mint

  • 21 June 2013
This delicious dessert, so easy to make, brings back memories from our childhood. You can make it with fresh or frozen fruits, depending on the season. Ingredients – Serves 4 people 500 g whole raspberries 400 g mixed red berries 3 eggs 80 g...
Darégal recipe - Exotic kebabs with mint

Exotic kebabs with mint

  • 21 June 2013
After a trip to the market, mix together fresh fruits, aromatic herbs and exotic flavours, great for a light finish to your meal. Ingredients – Serves 4 1 pineapple 3 bananas 2 kiwifruits 1 melon Lemon juice 2 tablespoon of grated cocunut 1...
Darégal - recette - Verrines aux 3 couleurs au basilic

Verrines aux 3 couleurs au Basilic

  • 21 June 2013
Ingrédients pour 2 personnes : 4 cuillères à café de chair de crabe. 6 petites noix de Saint-Jacques surgelées. 200 g de cubes de tomates. 2 avocats. 1 jus de citron. Quelques gouttes de tabasco. Huile d’olive. Sel. Poivre. 2 cuillères...
Darégal recipe: Roquefort & cherry tomatoes tart with parsley

Roquefort & Cherry Tomatoes Tart with Parsley

  • 21 March 2013
 Ingredients for 6: 1 flaky pastry case 150g of roquefort 150g of grated comté cheese cherry tomatoes for topping 5 eggs 40 cl of evaporated milk salt and pepper 2 tablespoons of frozen Darégal Shallot 2 tablespoons of frozen...
miniature-rosti-with-chives

Rosti with chives


  • 21 March 2013
Time to get your food processor out of the cupbaord and grate some potatoes. Your rosti is ready in a flash. Serve with a side of lamb’s lettuce, success guaranteed amongst your vegetarian friends.
miniature-crostinis-of-scrambled-eggs-and-prawns

Scrambled eggs, prawns and dill crostini

  • 21 March 2013
For an unexpected dinner, sophistication and freshness are the key ingredients to those crostinis. Scrambled eggs are all about elegance, while the prawns are a call from the sea. Add to that a glass of champagne!
Darégal recipe - Turkey kebabs with coriander

Turkey kebabs with coriander

  • 21 March 2013
Summer is here! Time to enjoy marinated kebabs, Thai style! Easy to cook with a spicy marinade to give your turkey extra taste! All you have to do is enjoy it! Ingredients – Serves 4 4 turkey breast fillets 12 prunes–wrapped in bacon ...